Overnat i hytter midt i naturen

Hytter på Favsbjerg Naturhostel til alle feriegæster. Hytterne er af forskellig karakter, læs mere her på siden

Uanset om du rejser alene, som par, eller måske en større gruppe, så har vi flere indlogeringsmuligheder.

Vores hytter kan lejes fra 2 nætter, og kokken Tobias kan naturligvis sammensætte den perfekte menu for jer

Læs mere om hver hytte og hvad de indeholder herunder.

For spørgsmål og booking

favsbjergnaturhostel@gmail.com

Vedlæg gerne telefonnummer i mailen, så ringer vi dig op.
En kølig drink i cafeen
buffet i Søhytten
hytter

Søhytten

Søhytten er ca 110 m2 stor. Søhytten er fuldt møbleret med plads til ca. 60 personer. Borde såvel som stole er smukke rustikke og ikke mindst håndlavede møbler, som giver et helt specielt smukt look, som passer helt perfekt til Søhytten. Der er naturligvis rigeligt med glas, tallerkner, bestik og lignende i hytten, så det er ikke nødvendigt at medbringe det selv. 

Hvad med mad og drikke?

Som prikken over i´et er der også en special designet hjørnebar i Søhytten. Og her ved os må i gerne selv medbringe drikkevarer!

Når i lejer Søhytten, står søkøkkenet også til rådighed, og her er der grill og pizzaovn. i kan selvfølgelig også tilvælge den helt luksuriøse udvej, og lade Tobias fra Kaalhovedet catere festen. Tobias har sin daglige gang på Favsbjerg, sammen med sin bedre halvdel, Charlotte.

Hvad så med musikken?

Det er naturligvis muligt at leje et musikanlæg til festen. Eller i kan hyre band eller DJ. Udenfor Søhytten har vi en flydebro, som gerne må benyttes til underholdning.

Søhytten er rigtig god til store grupper, for eksempel en familiekomsammen eller lejrskoleophold.

I modsætning til langt de fleste andre feststeder, tilbyder Favsbjerg Naturhostel overnatning efter festen ( op til 32 personer) i vores hobithytter. Det er en simpel med god overnatningsmulighed. og dagen derpå kan cafeen arrangere morgenmad.

Der er virkelig skønne udendørs arealer som man kan gå tur på imellem retterne, se gerne mere HER

Nederst på siden finder du vores kontaktformular, og du er mere end velkommen til at sende os en mail. Vi viser altid gerne stedet rundt inden du beslutter dig, om vi skal facilitere din næste fest.

Dronebillede Favsbjerg Naturhostel hytter
søkøkken Hytter
Buffet søhytten Hytter
søhytten hytter
hytter
mad på grillen Søkøkken

Kørestolsegnede hytter / Familiehytter

Hytterne “Alpha” og “Omega”

Hytterne er både vores familiehytter, men også vores kørestolsegnede hytter. Der er fin plads til at komme rundt, og husene er indrettet i samråd med en kørestolsbruger, for at sikre at vi har set de detaljer, der kan være svære at omgås hvis man er i kørestol.
Vores hytter er flytbare, helt praktisk betyder det, at hytterne kan placeres på flere forskellige lokationer, kontakt os gerne, og se om Jeres ønske kan opfyldes med beliggenhed.
Hytterne er på 19 m2, mobile og fuldt isolerede og med eget varmeanlæg.
De er indrettet med  skydedøre, et lille nød toilet i midten af vognen (kassette toilet) og et lille soverum med to senge.
Der er et mindre opholdsrum med to køjesenge, et lille køleskab, kaffemaskine og el-kedel.
Derudover er der et udekøkken med grill og 2 gasblus samt et bord/bænkesæt, overdækket med solsejl lige udenfor hytten.
Hytterne og møblerne er håndlavet, det giver et naturtro og rustikt look, hvilket er helt i ånden med hvordan vi ønsker den ferie i naturen skal se ud.