Luksus midt i naturen

Favsbjerg Naturhostel byder først og fremmest på ro, nærvær og kontakt med naturen.

Alle stedets faciliteter er bygget i ét med naturen og har et unikt særpræg der bare SKAL opleves. Vi byder på komfort, hygge og aktivitet via vores alsidige muligheder.

I vores Centerbygning finder du receptionen, fælles opholdsstue, bad og toilet, internet og mulighed for at nyde din bestilte morgenmad. Stedets mange kroge giver rig mulighed for at gå i et med naturen og er forbundet med et stisystem egnet til både barnevogne og kørestole.

Derudover er der beachvolley, fodboldbane, en lille legeplads, vildmarksbad (leje) og mulighed for at leje vores helt særlige terrængående kørestole.

Vores hytter er enkle men rart og hyggeligt indrettet, se mere HER.

Så når vi siger Luksus midt i naturen, så er det lige nøjagtig hvad du kan forvente

luksus midt i naturen, vildmarksbad, Favsbjerg Naturhostel
Klatretræ, legeplads, Favsbjerg Naturhostel

Centerbygningen

Centerbygningen er hjertet af Favsbjerg.

Det er her I bliver budt velkommen og tjekker ind. Bygningen er placeret helt centralt på vores naturskønne grund.

Centerbygningen er det naturlige mødested, for her kan I nyde jeres bestilte morgenmad eller blot en kop kaffe midt på dagen. Fra den hyggelige gårdhave bag cafeen kan I nyde mad og drikke, som kan tilpasses efter aftale med køkkenet, alt imens i ser børnene lege på den smukke naturlegeplads.

Centerbygningen har desuden hele 2 baderum med toilet og rigtig god plads til kørestolsbrugere. Derudover er der 2 familie toiletter med bad og pusleplads.

I caféområdet er der naturligvis også WIFI.

Centerbygningen, Favsbjerg Naturhostel
Cafeen, Favsbjerg Naturhostel
cafeen, Favsbjerg Naturhostel

Vildmarksbad

Der er mulighed for at leje vore lækre vildmarksbade. 

Solnedgangen på Favsbjerg nydes allerbedst fra det varme vand med et køligt glas i hånden.

Vores vildmarksbade er opvarmet med brænde, og er desuden flytbare. Det betyder helt konkret, at du kan vælge den allerbedste placering for din fuldendte aften med den du holder af.

Og efter aftale kan kokken af Favsbjerg lave en smuk anretning til den helt perfekte aften. Læs mere om Kokken Tobias HER

Vildmarksbad og bålhygge, Favsbjerg Naturhostel
Bålplads, Favsbjerg Naturhostel
luksus midt i naturen, vildmarksbad, Favsbjerg Naturhostel

Terrængående kørestole Extreme X8

Vores to elektriske terrængående kørestole Extreme X8 er importeret fra Melbourne/Australien, hvor de blev udviklet af firmaet Magic Mobility, nu tilhørende Medical Sunrise. Det er de første af deres art her i Norden. Kørestolene er tilknyttet de to hytter “Alpha” og “Omega” og lejes kun ud til personer med fysiske udfordringer. Stolene har firehjulstræk og er ekstrem terrængående hvilket gør dem velegnet til at færdes ude i naturen. De har 5 hastigheds indstillinger op til 10 km/t. Ligeledes er stolene udstyret med et hvilebeslag og siddelift. Extreme X8 har et simpelt “interface”, hvilket gør den let at betjene – den er egnet til både højre- og venstrehånds betjening.

terrængående kørestol, Favsbjerg Naturhostel

Udendørsarealer og aktiviteter

Favsbejerg Naturhostel