Favsbejerg Naturhostel

Luksus midt i naturen

Favsbjerg Naturhostel byder først og fremmest på ro, nærvær og kontakt med naturen. Alle stedets faciliteter er bygget i ét med naturen og har et unikt særpræg der bare SKAL opleves. Vi byder på komfort, hygge og aktivitet via vores alsidige muligheder. I vores Centerbygning finder du receptionen, fælles opholdsstue, bad og toilet, internet og mulighed for at nyde din bestilte morgenmad. Stedets mange kroge giver rig mulighed for at gå i et med naturen og er forbundet med et stisystem egnet til både barnevogne og kørestole. Derudover er der beachvolley, fodboldbane, en lille legeplads, vildmarksbad (leje) og mulighed for at leje vores helt særlige terrængående kørestole.

Favsbejerg Naturhostel

Centerbygningen

Centerbygningen er placeret i midten af naturejendommen. Omkring centerbygningen er der p-plads, fodboldbane, beachvolley bane, gyngestativ og sandkasse til de små. I selve bygningen er der to familie toiletter med bad og puslebord og to toiletter med bad som er egnet til kørestolsbrugere. Herudover er der et stort opholdsrum med WiFi og med mulighed for bestilling af let morgenmad.

Vildmarksbad

Der er mulighed for at leje vores lækre vildmarksmad. Det er flytbart og kan placeres hvor du ønsker at nyde det varme vand med dine nærmeste.

Terrængående kørestole Extreme X8

Vores to elektriske terrængående kørestole Extreme X8 er importeret fra Melbourne/Australien, hvor de blev udviklet af firmaet Magic Mobility, nu tilhørende Medical Sunrise. Det er de første af deres art her i Norden. Kørestolene er tilknyttet de to hytter “Alpha” og “Omega” og lejes kun ud til personer med fysiske udfordringer. Stolene har firehjulstræk og er ekstrem terrængående hvilket gør dem velegnet til at færdes ude i naturen. De har 5 hastigheds indstillinger op til 10 km/t. Ligeledes er stolene udstyret med et hvilebeslag og siddelift. Extreme X8 har et simpelt “interface”, hvilket gør den let at betjene – den er egnet til både højre- og venstrehånds betjening.

Udendørsarealer og aktiviteter

Favsbejerg Naturhostel