Overnat midt i naturen

Om du er single på oplevelsestur, en gruppe på 50 eller en lejrskole på tur, så kan vi finde en ferie til dig. Uanset hvilket hytte i vælger, er i midt i naturen.

Der er plads til sjov og leg, eller en aften i solnedgangen med en bog.

Søhytten

Søhytten er ca 110 m2 stor. Her er fuldt møbleret med plads til 50-60 mennesker. Der forefindes udstyr som service, gaffeltøj, glas, kaffemaskine og serveringshjørne (bar). Der er mulighed for at leje musikanlæg og projektor til div. arrangementer.

Søhytten er til store grupper, for eksempel familiekomsammen eller lejrskolen. Overnatning i tilhørende sovehytter med 32 sovepladser i køjesenge.

Book gennem feriepartner. Klik her

udsigt fra søhytten, Favsbjerg naturhostel
Bålplads, Favsbjerg Naturhostel

Familliehytterne

Som navnet antyder er denne hytte til jer på familietur. Hytten byder på 4 sovepladser, fordelt på 4 enkeltsenge. Der er campingtoilet, der er vand til at lave the og kaffe og et tilhørende udendørs køkken.

Booking gennem feriepartner eller ring direkte til os

Kørestolsegnede hytter

Hytterne “Alpha” og “Omega”

Enhver god naturoplevelse starter med at kunne være udhvilet og have tilfredsstillet de mest basale behov. For mennesker med fysiske udfordringer er dette ikke anderledes. Derfor har vi på Favsbjerg Naturhostel udviklet og designet hytterne “Alpha” og “Omega” i samarbejde med kørestolsbrugere. Hytterne er på 19 m2, mobile og fuldt isolerede og med eget varmeanlæg. De er indrettet med  skydedøre, et lille nød toilet i midten af vognen (kassette toilet) og et lille soverum med to senge. Der er et mindre opholdsrum med to køjesenge, et lille køleskab, kaffemaskine og el-kedel. Derudover er der et udekøkken med grill og 2 gasblus samt et bord/bænkesæt, overdækket med solsejl lige udenfor hytten.

Booking gennem feriepartner eller ring direkte til os

Klik her