Kontakt Favsbjerg Naturhostel

OBS: Favsbjerg Naturhostel holder lukket hele 2018. Vi åbner igen i 2019 med et nyt koncept i vores nyetablerede flotte naturområde. Hold øje med vores hjemmeside for flere detaljer om vores fremtidige koncept med bla. udlejning af feriehytter.

 

Så ingen går skuffede hjem, er der lavet et bookingsystem. Hvis man ikke vil fastsætte en dag, men har lyst til impulsivt at komme forbi naturområdet, er det muligt at ringe til Leo eller Gisela Luff på +45 30 36 00 32 og forhøre sig om, hvorvidt shelteren er ledig. For små grupper eller enkelte personer er det stadig muligt at komme forbi uden forespørgsel og overnatte på teltpladsen i skoven, men ikke med sikkerhed mulighed for at opholde sig i shelteren eller benytte køkkenshelteren.

Målgruppen er hovedsageligt grupper, primært skoleklasser, men ved andre forespørgsler end de beskrevne målgrupper på forsiden, bedes man kontakte Leo og Gisela Luff på mail favsbjergnaturhostel@gmail.com, med en kort skriftlig beskrivelse af arrangementet, så vil hvert enkelt tilfælde blive vurderet, om det kan lade sig gøre, i forhold til shelterens bestemmelser. Naturoplevelsen forventes at være en del af  arrangementets interesse.

På forhånd kan der oplyses, at der ved større arrangementer eller lejrophold opkræves 750 kr for klargøring/rengøring og det forventes at stedet forlades i pæn opryddet stand (nærmere beskrevet på stedet).

 

Vi glæder os til at modtage jer og give jer mulighed for gode oplevelser på Favsbjerg Naturhostel.