Faciliteter ved shelterområdet

OBS: Favsbjerg Naturhostel holder lukket hele 2018. Vi åbner igen i 2019 med et nyt koncept i vores nyetablerede flotte naturområde. Hold øje med vores hjemmeside for flere detaljer om vores fremtidige koncept med bla. udlejning af feriehytter.

 

Overnatningsshelteren er beregnet til at sove i eller at sidde på bænke rundt om bålet med udsigt over søen. Den er rummelig og kan derfor også benyttes til aktiviteter, hvor der kræves tag over hovedet i tilfælde af regn. Fra mai 2015 il der være mulighed for at lukke shelteren med plexi glas sektioner og derigennem at afholde arrangementer og træf under inden døre lignende forhold, dog stadigvæk tæt på naturen.

Køkkenet er udstyret med et vaskebord med drikkevand, stor arbejdsbord, et køleskab og en pizzaovn. Pizzaovnen kan også bruges til andre retter. Ligeledes er der et bålsted i arbejdshøjde, evt. til grillkuld, hvor der blandt andet er mulighed for at bruge en stor pande eller hængegryde. Lige udenfor køkkenet er der placeret en stor grill og mulighed for at sætte to wokovne op med en mellem og en stor pande. Køkkenremedierne bliver stillet til rådighed ved bestilling og evt. overnatning.

Udover køkken og overnatningsfaciliteter er der en toiletbygning 50 meter fra shelterne, som har to toiletter, hvoraf det ene er egnet til kørestolsbrugere. På ydersiden af toiletbygningen, er der en stor håndvask, også med drikkevand.

Ved alle former for besøg, længere eller kortere, forventes at shelterne efterlades i samme stand som den modtages.